winnaars-de-pitch

Wendy Vogels en Berry Hendriks winnen financiering

Op dinsdag 1 november vond de ontknoping van De Pitch plaats in de Rusheuvel in Oss. Tijdens de finale werden de vijf finalisten; Wendy Vogels, Berry Hendriks, Claudia Verstegen, Mark van de Camp en Ruud Megens, nogmaals aan de tand gevoeld over hun spraakmakende innovatieve plan.

Het was geen eenvoudige opgave voor de deskundige jury, bestaande uit Joep Kemkens, Karin Wagemakers, Peter van Tilburg en Marjon van de Ven, om de winnaars te bepalen. Deze kandidaten hebben immers niet voor niets de finale bereikt. Maar zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn. Of in dit geval twee: Wendy Vogels en Berry Hendriks. Zij werden vorstelijk beloond met de financiering van hun eigen innovatieve idee.

Ideeën
Wendy Vogels van het Spahuys in Oss won met haar idee Spahuys Kids. Een shop & spa waar niet ouders, maar kinderen in de watten worden gelegd. Berry Hendriks won met zijn idee CyBe Construction. Hendriks wil bouwmethoden ontwikkelen die goedkoper, sneller en bovenal van hogere kwaliteit zijn. CyBe Construction heeft een pakket ontwikkeld voor 3Dbeton printen, die bestaat uit Hardware, Software en Materiaal.

Kijk hier de finale van De Pitch.